Pensionado's - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Pensionado's - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Pensionado's

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

31 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,

Na een korte paar dagen thuis te zijn geweest na ons Kroatische avontuur stond het vertrek naar Nederland al gepland. Beide vaders gingen met pensioen en Daniël moest voor het werk door naar Londen voor een paar dagen. Floris liep nog niet als een kievit en trok nog erg met zijn beentje en bezorgde zichzelf en ons (te) weinig nachtrust. Het kleine mannetje was nog volop aan het verwerken wat er in de afgelopen tijd allemaal plaats had gevonden. Maar goed de vluchten waren geboekt dus togen we op de vrijdag richting de luchthaven. De vlucht verliep voorspoedig en bracht ons netjes binnen de verwachte tijd op Schiphol alwaar we heel prettig opgehaald werden.

De pensioen feestjes en dinertjes van de beide vaders waren een groot succes. Heel erg leuk ook om Jeanne weer te zien. Voor het eerst in lange tijd was ze weer in NL, Jeanne well done! Ger zijn feest kreeg een speciaal tintje door een wel heel onverwachte gast! Vlak voor vertrek naar de betreffende locatie ging de deurbel; iedereen verwachte de taxi chauffeur maar het was Frenk!! Hij was zojuist aangekomen uit Abu Dhabi via Brussel en was net op tijd om iedereen thuis te kunnen ontmoeten. Een heel bijzonder moment en fantastisch dat wij met zijn allen bij deze mooie bekroningen aanwezig konden zijn.

Voorts liep het verblijf in Nederland anders dan gehoopt en verwacht. Floris ging niet beter lopen en was van slag door alle veranderingen. Het jongentje had het druk met verwerken en pijn in zijn beentje waardoor er geen tijd was om goed te eten en met name te slapen! Gelukkig heeft hij wel baat gehad bij een bezoek aan de manueel therapeut die hem heeft kunnen helpen met betrekking tot zijn beentje. Toen het tijd was om naar huis te gaan werd hij weer een beetje de oude Floris en ging het lopen al een stuk beter. Al met al een periode vol van nieuwe indrukken en verwerkingen voor hem.

Ons Nederland bezoek stond ook in het teken van het persoonlijk en per email kunnen vertellen van ons heugelijke nieuws! Hoera! Floris krijgt een broertje of zusje rond 1 april 2010. En nee dit is geen grapje hoor!

Tot zover weer een update, voor foto’s zie:

Lieve groeten,
Marcia & Daniël & Floris

• 01 November 2009 - 20:22

Giulia:

Wat een leuke foto van mij en Floris!!!
    x
    van Giulia
    PS mama is minder blij met haar foto :-)