London Town - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Mars & Daan - WaarBenJij.nu London Town - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

London Town

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

24 Augustus 2009 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Lieve allemaal,

Na het lange aftellen was dan eindelijk het moment aangebroken dat wij naar Londen gingen. Samen met de kleine man tante Jeanne bezoeken en een paar heerlijke dagen in de metropool doorbrengen, een leuke afwisseling met Swiss country life!

Na een voorspoedige vlucht, met de "prive jet" van Floris, stonden we in no-time op London Bridge met nog maar één treintje te gaan naar Jeanne. Volgens de planning keurig op tijd aangekomen zodat Floris nog even het huis en tante Jeanne kon “verkennen” alvorens hij zijn bedje in moest duiken. Tenslotte had Floris deze tante nog maar 1x mogen ontmoeten. In die korte tijd werd hij ook nog eens verwend door zijn tante met een heuse London Bus inclusief passagiers! Prachtig vond hij het om alle passagiers in en uit te laten stappen op de diverse denkbeeldige haltes. Terwijl Floris heerlijk in dromenland was trakteerde Jeanne ons na een hele lange tijd op een echte Indian curry. Wat smaakte dat verrukkelijk!

Donderdag was big shopping day met een bezoek aan de echte ‘Floris of London’ parfum-boutique! Ook de GAP en andere favorieten mochten niet ontbreken. Dit alles onderbroken door een heerlijke lunch bij de high-tech Japanner waar alles met een druk op de knop te bestellen was via een scherm op de tafel…ingewikkeld, welnee…zelfs een ambiance slideshow erbij ging ons prima af!

Vrijdag zijn we in de omgeving van Jeanne gebleven en Greenwich weer eens aangedaan. De weergoden waren ons goed gezind, prachtig weer en een bezoek aan de speeltuin kon uiteraard niet uitblijven. Floris vond de speeltuin het einde en met een heerlijk ijsje erbij was de pret compleet.

Zondag een mooie wandeling gemaakt langs de Thames, kijkje genomen in het immense Tate Modern Museum en via de Big Ben/Houses of Parliament naar St James’ park gelopen waar Floris nog even de benen kon strekken in het gras samen met een daar opgeduikelde play mate!

Maandag was het alweer tijd om terug te reizen naar Zurich maar we mogen terugkijken op een paar fantastische dagen met elkaar. Jeanne bedankt!

Voor pics zie:

Voor alle “schoolgangers” onder ons veel succes!

Lieve groeten,
Marcia & Daniël & Floris

• 24 Augustus 2009 - 19:41

Peetje:

Jeetje wat wordt ie groot zeg! Pfff en heerlijk veel plezier heeft ie!
    xx

• 25 Augustus 2009 - 06:38

Elly:

ik was jaloers toen ik dit verslag las!
    xxx elly

• 25 Augustus 2009 - 09:38

Gemma:

Altijd leuk om jullie belevenissen te lezen!!