Bezoek van Opa en Oma van Veen - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Bezoek van Opa en Oma van Veen - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Bezoek van Opa en Oma van Veen

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

21 Februari 2008 | Australië, Sydney

Lieve allemaal,

Op een dinsdag was het dan eindelijk zover: de aankomst van Opa en Oma van Veen. Floris lag al op bed, heerlijk slapend en onwetend van de grote belangstelling boven zijn wiegje in de avond. Na een rustige start en de ontmoeting grootouders – klein kind / klein kind – grootouders konden Nico en Rieneke langzaam aan Sydney gaan herontdekken.
Tenslotte waren ze er al een keertje geweest tijdens een vakantie dus konden ze langzaam van start gaan. The Opera House, The Rocks, Botanische tuinen en de ferry werden opnieuw aangedaan.

Op donderdag werd Rieneke 60 jaar, dit wilde Floris natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan dus had hij een mooie “Hoera Oma 60” jaar taart laten maken bij de locale bakker (met enige uitleg…). Een schot in de roos en erg lekker bleek ook! Ter viering van Rieneke haar verjaardag zijn we in de avond naar de Italiaan gegaan alwaar we heerlijk gegeten hebben met zijn vijfjes (of eigenlijk viertjes want Floris sliep heerlijk in kinderwagen).

Op de vrijdag zijn we vertrokken voor een weekendje in de Blue Mountains. Na een drukke werkweek voor Daan was het aangenaam om de deur achter ons dicht te trekken. Het was even puzzelen wat mee te nemen voor onze kleine man. Tenslotte was het Floris zijn eerste uitstapje met overnachting sinds zijn geboorte! We hadden er wat zin in! In de Blue Mountains hebben we ons vermaakt met het maken van kleine wandelingen, bezichtigen van dorpjes, genoten van het mooie weer en de Botanische tuinen, gelegen op 1.000 meter hoogte, bekeken. En niet te vergeten de vele potjes Scrabbel die wij hebben gespeeld!

De rest van de week bestond uit nog meer (her)ontdekkingen voor Rieneke en Nico. Zo zijn we bij de Fish market geweest, Paddington wijk/market, Leichhardt (Italiaanse wijk) bezocht en een heerlijke vislunch gegeten bij Doyles in Watsons Bay.

Het waren gezellige weken. Opa en Oma hebben genoten van de kleine Floris en gingen gewapend met foto’s naar Maleisië voor het vervolg van hun vakantie.

Op naar ons volgende bezoek maar eerst nog even de Paasdagen!

Lieve groeten,

Marcia & Daniël & Floris

Zie de pics: http://www.mijnalbum.nl/Album=GFCWZEG3

• 20 April 2008 - 16:00

Gemma:

Alle drie jullie berichten gelezen!. Wat een gave tijd hebben jullie daar in Australië. We zijn er best wel een beetje jaloers op...
    Goede reis met de kleine man naar Nederland.. hem kun je helaas nog niet vertellen wat een jetlag is, dat zullen jullie met z'n drieën moeten ervaren
    Groet van Gemma en Harry