Happy days! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Happy days! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Happy days!

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

15 Februari 2008 | Australië, Sydney

Lieve allemaal,

Zo weer even een update van onze Happy Days…

Alles prima hier, zijn volop aan het genieten van het kleine mannetje.
Al hoewel klein…hij groeit als kool en het gaat erg goed met hem. Een heerlijk tevreden mannetje die voor een ieder die gezellig naar hem kletst een glimlach klaar heeft. Jullie begrijpen dat als we aan de shop gaan in Balmain hij iedereen om zijn kleine vingertje wikkelt!

Recentelijk hebben we een bezoek gebracht aan het Consulaat der Generaal der Nederlanden om voor onze kleine avonturier een paspoort aan te vragen. Zelfs voor baby foto’s hanteren ze een strikte regelgeving! Moeilijk uitlegen aan een baby’tje van 12 weken dat het niet de bedoeling is dat hij lacht voor de foto terwijl de hele goegemeente boven zijn kinderwagen hangt om hem recht in de lens te laten kijken………… Afin na –tig foto’s stond “ons modelletje” er netjes op. Nu is het afwachten in de hoop dat we het document op tijd kunnen krijgen voor onze eerste (binnenlandse) vliegtrip. Bijgaand wat nieuwe pics van Floris.

Verder heeft Daan (eindelijk) zijn eerste surfles op het stand van Manly gehad. Daan en twee vrienden gingen de hoge golven trotseren! Het was een wat bewolkte zondagochtend dat we er voor op pad gingen. Hele “stranduitrusting” mee voor het gevolg van Daan……lees Marcia en Floris. Flesjes, luiers, hoedjes, doeken, stoel voor moeders, parasol enzovoort……afin we waren er klaar voor! Tenslotte was het ook een les van 2 uur. De zon scheen niet echt in de ochtend maar koud was het niet en het water was heerlijk. Golven wat aan de hoge kant voor de niet geoefende surfers maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Daan heeft het zelfs tot staan gebracht op de plank tussen de echte “cracks” in. Floris heeft heerlijk liggen “zonnebaden in de schaduw” en kwam toch nog met rode koontjes thuis van de zon…. Al met al een heerlijk ontspannen “familie uitje”op de zondag.

Voorts vragen de mensen zich vast af wat Marcia en Floris zo al op een dag doen. Nou we kunnen jullie vertellen: veel!! Winkelen, wandelen, op bezoek bij andere moeders die allemaal in hetzelfde “bub leeftijdschuitje” zitten, yoga voor moeder en kind, pramercise een fitness programma waarbij de kinderwagen betrokken is en Floris dus overal mee naar toe gaat, lunches en o ja af en toe een uiltje knappen met zijn tweetjes! We vermaken ons dus tot nu toe nog prima en blijven leuke dingen creëren voor onszelf. Ben benieuwd wanneer dat gaat veranderen!

En terug van weggeweest: Animal News……….Tegenwoordig hebben we de kakkerlakken redelijk onder de duim en valt er mee te leven, hebben we het mierennest achter de spiegel in de badkamer uitgeroeid en vallen de Huntsman Spiders ons niet meer aan. Echter een ander soort van ongewenst bezoek heeft zijn weg naar ons huis gevonden………te weten naaktslakken!! Vieze slijmerige trage beestjes die vrijwel nutteloos zijn maar heel glibberig om tegen te komen!! Jak, jullie begrijpen dat ook hier radicale middelen tegen aan zijn gegooid… En last but not least hebben we tegenwoordig ook veel hagedissen in huis, deze zijn oorspronkelijk bewoners van de tuin maar een aantal zijn recentelijk verdwaald… En voor 1 is dat wel heel onfortuinlijk afgelopen… Deze grote jongen had zich verschanst op het aanrechtblad en rende gezellig tussen alle potjes en kookboekjes door. Met andere woorden niet te vangen……nu dachten we laten we even wachten tot onze grote hulp komt vandaag want die weet er vast wel raad mee! Zo gedacht zo gedaan, schoonmaakster met hulp (mannelijk) kwamen die dag binnen en spreken beide gebrekkig Engels dus moeilijk communiceren. Het kwam er dan ook op neer dat ze ongeveer een meter de lucht in sprong bij het verschuiven van een potje op het aanrechtblad daar ze niet had begrepen dat daar de hagedis rond rende…… Jullie begrijpen consternatie alom………de mannelijke hulp werd erbij gehaald en onze vredelievende gedachten was dat hij de hagedis zou vangen en buiten zou vrij laten… Nou mooi niet………De stofzuiger werd erbij gehaald en bovenop het arme beestje gezet!! Einde hagedis…………

Voor pics zie:

Liefs,

Marcia & Daniël & Floris

• 15 Februari 2008 - 12:59

Tante Joke Oom Henk:

Wat een leuke foto's van Floris en natuurlijk ook van jullie.
    Geniet er maar van voor je het weet is deze mooie tijd voorbij en moet je alles delen met een school juffrouw die het allemaal veel beter weet dan pa en ma .

Wij praten uit ervaring.

Laat je echter door geen verpleegkundige van het consultatiebureau of wie van de wijs maken,Doe gewoon wat je hart je ingeef om te doen dat is de meest veilige manier.

Hij groeit inderdaad als kool, maar wat wil je als ik het zo lees dan hebben moeder en kind het best naar de zin en moet de arme vader hart werken.

Ontvang de hartelijke groeten van ons beiden en een pakkert voor Florris.
    Tante Joke en oom Henk

• 15 Februari 2008 - 17:04

Henny:

nou jullie maken ook wel wat mee ik zou er niet aan moeten denken, kakkerlaken en hagendissen.kakkerlaken hebben wij wel eens gezien in een vakantieresort´s we hebben de foto´s bekeken van jullie kleine floris leuk hoor hij groeit inderdaad hard maar dat is maar goed ook.Hij lijkt toch veelopde huismannnen kant, jullie zullen wel denken je kan daniel´s kant niet en dat klop natuurlijk maar het is wel leuk om jullie daar een beetje te volgen nu kan ik dat weer nou tot gauw en een dikke knuffel van Henny Ronald en een hele dikke knuffel van Bas

• 16 Februari 2008 - 22:17

Peetje:

Geniet maar lekker! Leuk verhaal weer!!
    En wat een lekker mannetje zeg!
    x

• 21 Februari 2008 - 13:00

Renske En Co:

Hoi Floris, wat een kanjer ben jij zeg, en dank je wel voor je kaartje.Je staat er stoer op. Ge niet maar van al sie aandacht, als je zo klein bent is het leven zo fijn.

Kus ook voor papa en mama

Renske, michael, Iris en Lucas