Message from Floris! - Reisverslag uit Uster, Zwitserland van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Message from Floris! - Reisverslag uit Uster, Zwitserland van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Message from Floris!

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

23 Juni 2009 | Zwitserland, Uster

Lieve allemaal,

Mijn ouders vinden het de hoogste tijd dat ik weer eens wat mij zelf laat horen dus bij deze! Ik hoefden niet eens in de pen te klimmen, mocht gewoon achter de computer plaats nemen!

Met mij gaat dus alles goed zoals jullie door de verhaaltjes van mijn ouders heen hebben kunnen lezen. Ik heb veel plezier in het leven en vind het heerlijk om zo nu en dan te schateren! Niets leuker dan blij zijn en lachen! Tegenwoordig ben ik heel actief en dus eigenlijk veel te druk om aan mijn rust toe te komen. Nu ben ik van mening dat ik ook zonder een slaapje kan dus het wil nog wel eens botsen op dat front. Maar ach, mijn moeder houdt mij zo af en toe een dagje thuis van de crèche zodat ik mijn sleep in heb! Heerlijk in mijn pj’s rondrennen door het huis.

Crèche gaat erg goed, al zeg ik het zelf. Ben helemaal trotst dat ik de Zwitserse gebruiken en gewoontes machtig ben geworden! Ik eet tegenwoordig keurig netjes wat de pot schaft en pas mij op vele fronten aan. Enkel het slapen wil met name daar niet zo lukken. Er is ook zoveel te ontdekken en te spelen!! Ik vind een half uurtje op de dag meer dan voldoende……Mijn favoriete juf vind het ook heel gezellig om mij om haar heen te hebben dus geen problemen. Zorg ik er natuurlijk wel voor dat ik niet vervelend en hangerig wordt... Maar moet wel eerlijk bekennen dat als pap mij dan komt halen ik opgelucht ben dat ik naar huis en dus naar bed kan! Het lekkere hapje van mijn moeder ten spijt maar daar ben ik dan echt veel te moe voor.

De zwemles is 1 grote pret! Dit doe ik elke zaterdagochtend samen met mijn vader. Heerlijk een half uurtje spartelen om watervrij te worden zoals dat zo netjes wordt genoemd. Nu en watervrij ben ik hoor!! Afgelopen zaterdag nog een volledig onverwachte, ja ook voor mij, snoekduik genomen in het pierenbadje!! Ik had het afstapje eventjes over het hoofd gezien en ging volledig kopje onder. Maar niets aan de hand hoor, geen paniek. Hup omhoog getrokken en weer verder op de beentjes. Mijn vader had wat meer tijd nodig om te bekomen van mijn onverwachte actie!

Voorts biedt Zwitserland mij veel leuke buiten activiteiten! Mijn moeder en ik maken de hele omgeving onveilig op onze mooie bolide uit Nederland! Heerlijk de wind door mijn haren en alle koeien gedag roepen. Daarnaast worden we door menigeen nagestaard als we voorbij komen. Ze zijn allemaal stinkend jaloers op mijn mooie fauteuil! Laatst ook een hele hippe speeltuin ontdekt met heuse water bedriegertjes! Eerst werd ik elke keer verrast door de waterstralen die omhoog spoten maar op den duur ging ik er rennend op af om zo nat mogelijk te worden! Een erg leuk spelletje , het was ook zo warm buiten. Wel 32 graden! Verder verken ik graag de boel op eigen houtje en trek er dan ook regelmatig op uit. De weide wereld in!

Naast alle buitenactiviteiten ben ik mijn artistieke kant aan het ontwikkelen door veel te kleuren en te kleien. Super leuk om te doen en zo bevredigend als ik het resultaat terug op de muur zie!

Nou lieve lezers, meer nieuws heb ik niet hoor, voor recente beelden van mijn persoon, zie fotos:

Liefs,
Floris

• 24 Juni 2009 - 06:01

The Grumpy Uncle:

Floris
    heel lief dat he geschreven hebt, opscheppen over een mooie bolide, gaat niet dan had he een foto bij noeten sluiten om te laten zien dat die moeder van jou oook nog fietzen kan!!!

• 24 Juni 2009 - 13:11

Inge Keijsers:

Dag Floris,

Wat leuk wat van je te horen. en uiteraard te zien met de vele foto's. Als ik het allemaal zo lees bevalt het jou en je ouders daar prima en kunnen we jullie helaas nog niet spoedig terug verwachten. Ach, je hebt helemaal gelijk. NL kan altijd nog. Geniet maar lekker van de aandacht en het leven daar. Stuur je binnenkort nog eens wat foto's? En als jullie dan in NL zijn, laat het maar weten, dan kom ik jullie mooie bolide bekijken. Tot snel. Dikke ku7s voor jou en uiteraard ook voor je papa en mama

• 25 Juni 2009 - 10:43

Jeanne:

Hi Floris

Nice to hear from you!
    I agree with 'grumpy' uncle.
    Laat maar eens zien die mooie stoel!
    Liefs en tot volgende
    maand in London!!

• 29 Juni 2009 - 10:32

Anette:

Wat een leuke verhalen en wat een mooie foto's, parmantig mannetje hoor met duidelijke trekken van zowel mamma als pappa. Grappig! Floris, ben je in augustus thuis? Misschien komen we dan langs om je in het echt te zien en te spreken. Ik zal nog contact met pappa en mamma opnemen.
    Liefs, Bizou, Guido, Anette