Solids! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Solids! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Solids!

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

06 Juni 2008 | Australië, Sydney

Lieve allemaal,

Floris is nu echt aan de hap! Hij geniet er met volle teugen van en probeert het eten op vele manieren uit. Van zijn oor tot aan zijn teen zit hij onder! Maar hij heeft er plezier in dus het mag de pret niet drukken dat mama ook van top tot teen onder zit! Het is genieten om zo’n kleintje zijn eerste hapjes te zien nemen en dan met name van de reactie die je krijgt! Prachtige gezicht mimiek!

Over het algemeen eet hij graag veggies (groenten) maar vind hij fruit wat te smeuïg, het glijdt dan ook heel makkelijk uit zijn mondje….. Broccoli is zijn favoriet tot nu toe! Daar wist hij werkelijk heel goed raad mee…zie foto.

Verder groeit en bloeit hij ieder dag wat meer. Het is genieten met de kleine goedlachse man!
Met hem bij je kun je gerust een kwartier extra reistijd uittrekken zoveel mensen als hij aantrekt met zijn lach! Zelfs de grote meneer de bewaker in de drogist die alle tasjes MOET controleren had alleen maar oog voor het meneertje. Jullie begrijpen de volgende keer vullen we onze zakken hahaha!! Afin heel grappig uiteraard maar af en toe met haast…….

Verder gaat alles goed met ons en gaan we ons op maken voor ons weekendje naar Mollymook. Een leuk (naar wij hopen) kustplaatsje aan de Southcoast van NSW. Het is Queens Birthday dus een lang weekend voor ons! Tot mails!

Zie pics: http://www.mijnalbum.nl/Album=4LELDBQE

Voor nu lieve groeten,

Marcia & Daniël & Floris

• 06 Juni 2008 - 13:41

Mariette:

Wat een lekker ventje zeg!!! Enjoy, time flies!

• 16 Juni 2008 - 19:37

Joan:

jeetje,wat wordt hij al weer groot,écht een leuk ventje'.
    Leuk om te horen dat jullie zo van hem genieten(moet natuurlijk ook wel ;-)
    Verder alles goed????
    lots of love xxx