Herfst - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Herfst - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Herfst

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

04 Juni 2008 | Australië, Sydney

Lieve allemaal,

We zijn weer terug in het herfstachtige Sydney. Ook hier laten de bomen hun blaadjes 1 voor 1 gaan hoewel sommige bomen hun mantel liever 1 in keer zien gaan……..(zie foto) De zon schijnt regelmatig en houdt het aangenaam buiten terwijl het huis koeler en koeler wordt. De kachels staan dan ook alweer paraat en snorren goed om de koele avonden wat op te warmen.

Het was voor ons allemaal weer een beetje wennen om weer in de dagelijkse Sydney routine te komen. De vluchten op de terugweg zijn prima verlopen, een lange zit met de nodige vertraging maar Floris heeft het uiteindelijk het beste doorstaan van ons drietjes! Maar ja wat wil je dan ook met zo’n prinselijk bedje op beide vluchten?

We hebben alle drie toch wel een jetlag gehad en waren na een week weer bij de tijd. Floris slaapt nu over het algemeen weer in de nacht dus dat is al een hele vooruitgang! Voorts is hij druk bezig met tandjes en zijn de eerste hapjes “echt eten” genomen………..meneertje is er alleen nog niet van overtuigd dat het echt lekkerder is dan zijn melkfles…. Maar goed we hebben de tijd.

Daniël is weer “im swing” op de werkvloer en realiseert zich dat elke afronding wel eens 1 van de laatste kan zijn voor wat betreft zijn Sydney klanten. Voor als nog geen nieuws!

Floris en dus ook Marcia vermaakt zich prima met allerlei leuke uitstapjes. Zo gaat hij nog steeds mee naar pramercise en yoga, heeft hij zijn eerste speel date in het park gehad en zijn eerste muziekles! Dat was dikke pret, meneertje heeft zitten schaterlachen van plezier en zich heerlijk vermaakt met een xylofoon, tamboerijn en simpele houtjes om tegen elkaar aan te slaan. Fantastisch om te zien, hij wordt vast heel muzikaal………:) nu Marcia nog…..

In de hoop dat alles goed is met iedereen!!

Zie pics: http://www.mijnalbum.nl/Album=BTR7UASO

Lieve groeten,

Marcia & Daniël & Floris

• 04 Juni 2008 - 13:38

Gemma:

Tussen alle drukke bezigheden op kantoor - we zijn over naar een nieuw software programma- even relaxen met jullie mail. Wat een lekker ding is die Floris, echt Mister Smile zoals opa en oma van Veen zeggen. Geniet nog van jullie tijd down-under!