Hoog bezoek voor Floris! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Hoog bezoek voor Floris! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Hoog bezoek voor Floris!

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

25 December 2007 | Australië, Sydney

Lieve allemaal,

Het heeft even mogen duren maar we zijn weer “back in the air”!
Hopelijk gaat alles goed met iedereen en heeft het nieuwe jaar een goede start gemaakt!

Met ons gaat alles prima, we hebben een aantal drukke maar gezellige weken achter de rug. In december zijn nieuwbakken opa en oma Huisman op bezoek geweest bij kleine Floris.
Na een ellenlange reis met veel vertraging en dodelijk vermoeid maar super nieuwsgierig kwamen ze aan in Elliott Street waar onze kleine Floris ze prinsheerlijk lag op te wachten in zijn wieg! Na de eerste kennismaking met elkaar en de benodigde slaapjes voor een ieder zijn we een aantal gezellige weken ingegaan.

Nadat de kerstboom was gekocht en opgetogen, het menu was vastgesteld waren we klaar voor een Aussie kerst! De boom lag vol met gezellige pakjes en de kerstman was wel heel blij met de nieuwe burger in huize van Veen want er lagen schandalig veel cadeautjes! 1e Kerstdag lieten de weergoden het enigszins afhangen dus hebben we er een gezellig dagje thuis van gemaakt. 2e Kerstdag of te wel Boxing day was het prima weer met een flink windje wat de jaarlijkse zeilwedstrijd Sydney to Hobart ten goede kwam. Uiteraard hebben we de race aanschouwd vanaf ons picknick kleed in de zon. Dit jaar geen ABN Amro die met een gebroken mast terug de haven in werd gesleept! In de avond een lekkere Aussie Barbie gemaakt en nagenoten van een geslaagde Kerst!.

We hebben veel gezien en ondernomen met zijn vijven en op dagen dat Daan vrij was met zijn zessen! Ferry tochtjes, wandelingen, dierentuin bezoek, boodschappen, uitrusten en genieten van elkaars gezelschap. Het moet wel gezegd: Sydney laat zich van een heel andere kant kennen nu je in ene moet nadenken of dat bepaalde stukje “pram-toegankelijk”is of niet. Je begrijpt al doende leert men……..heel wat trappen genomen tot nu toe!

Na het vertrek van G&T was het erg stil in huis op Floris zijn gezellige geklets na. Het was weer even wennen na alle gezelligheid! Op naar Oud en Nieuw, een rustigere variant dan voorgaande jaren! We hadden besloten de drukte niet op te zoeken en het vuurwerk te aanschouwen vanaf huis. Nadat we gezellig met de buurtjes een borreltje hadden gedronken hebben we precies om 12 uur het glas geheven op een mooi nieuw jaar samen in Aussie!

Voorts zijn opa en oma van Veen druk met het afstrepen van de dagen eer ze naar Sydney zullen afreizen. Gevolgd door de aankomst van Ruben en Jeanne in Maart.
Kleine Floris is ook aan het aftellen hoor!

Tot zover! Voor pics zie:

Lieve groeten,
Marcia & Daniël en Floris

• 02 Februari 2008 - 11:36

Peet:

Wat n leuke foto's weer en .... weer niet gebeld vanmorgen... zucht! Kan me voorstellen dat het erg gezellig was Mars (&Daan) met je ouders erbij. Zal idd wel stil zijn geweest daarna!
    Hopelijk wel tot snel
    x