It's me.....Floris!
Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan
14 Januari 2008 | Australië, Sydney
Eindelijk in de gelegenheid om mij zelf te introduceren voor de Nederlandse fans! Mama heeft het ook zo druk tegenwoordig…… Maar allereerst groot nieuws:
Hiep Hiep Hoera mijn neefje Stijn is geboren!!
Mijn kameraadje heeft even op zich laten wachten maar dan eindelijk op 14 januari was het zover. Lizanne, mijn grote nichtje en ik zijn dolblij, eindelijk vormen we de drie musketiers!
Ik kan niet wachten om jullie te knuffelen!
Maar goed waar was ik gebleven: O’ja de introductie. Wel, wat kan ik schrijven. Het gaat allemaal erg goed met me. Ik eet en groei goed en ben er reuze trots op dat ik eindelijk maatje 56 naar behoren aan kan…….. Verder vind ik spelen op mijn speelmat erg leuk, beetje rekken en strekken en muziek luisteren, prima dagindeling!
Slapen doe ik voornamelijk in de avond en het begin van de nacht maar zo nu en dan pak ik overdag ook wat slaap mee. Voorts ben ik dol op water, dankzij opa heb ik een riant bad waarin ik altijd het spelletje speel wie kan er het hardst afzetten tegen de rand? En een douche is het summum! Heerlijk die waterstralen over mijn gezicht! Alleen na afloop een beetje koud wat mam dan weer oplost door mij lekker met olie te masseren.
Toen mama en ik net uit het ziekenhuis waren heb ik kennis gemaakt met de Nederlandse vriendenclub van pap en mam hier. Leuk clubje en goed georganiseerd, een taart met mijn naam erop en echte champy want Jip en Janneke bubbels wordt hier niet verkocht. Gezellige boel en echte aussie pressies; een tweede paar flip flops en een footy!
Met opa en oma zijn we naar de dierentuin geweest waar ik een heerlijk picknick had voor het buitenverblijf van de gorilla’s. Super uitzicht en zo vrij in de natuur…………dat ik het niet kon laten om bij het verwisselen van mijn luier “mij eens lekker uit te drukken” letterlijk. Je begrijpt hilariteit alom. Tevens ben ik dol op “wildplassen”. Altijd een plasje te doen als de luier net af is onder het motto “vrijheid blijheid”!
Bij 6 weken heb ik mijn pa en ma sprakeloos gezet midden in de nacht! Nu je begrijpt dan moet het wel heel wat zijn omdat voor elkaar te krijgen…. nou dat was het ook! Mijn eerste glimlach!!! Fantastisch om hun vergulde gezichten te zien! Een mooi bedankje richting hen omdat ze maar te pas en te onpas voor mij opstaan. Stijn, is een goede tip! Sindsdien lach ik wat af, maar af en toe wordt ik er wel wat verlegen van………
Sinds kort klets ik heel gezellig wat af met vader en moeder en ik heb mijn vingers ontdekt! Als het ontbijt net iets te lang duurt voor mijn lege maag begin ik gewoon aan mijn vuistjes. Prima tijdelijke oplossing, zij blij en ik blij!
Last but not least wil ik heel graag iedereen heel hartelijk bedanken voor alle mooie en leuke cadeautjes, lieve kaarten, mailtjes en telefoontjes.
Heel erg lief van jullie allemaal. Begin mei ben ik in Nederland en het lijkt mij dan ook heel leuk om iedereen in het echt te ontmoeten!
Nou, ik ga maar weer eens slapen, hoogste tijd!
Lieve groet,
Floris
Ps bijgaand wat kiekjes…..
27 Januari 2008 - 13:02
Henny:
wat een nieuws allemaal je groeit dus als kool en je neef moet je maar bij zien te houden. nou wij vonden de kaart heel leuk,leuke foto van jou maar nu nog in het echt,nou als je in mei komt ben je nog meer gegroeit je maakt ons wel nieuwgierig. nou lieve floris doe je mama en papa de groeten en vertel jij maar dat deze gekke tante Henny 6 februari echt naar huis mag ik ga dan Bas weer plagen in mijn nieuwe rolstoel waar ik erg blij mee ben het zijn nu mijn benen, in ieder geval wil ik jullie ook bedanken voor de mooie kaart die ik mocht ontvangen we horen elkaar wel weer als mama en papa wat aan de situatie gewend is dan zullen ze snel zijn ik spreek uit ervaring dikke kus jullie alle drie groetjes uit Hellevoetsluis -
27 Januari 2008 - 18:08
Plenk Sr.:
ten eerste wat een schattig ventje hele leuke foto's heb zitten genieten wat gaat die tijd snel en jullie kaartje vond en wij ook prachtig.fijn dat je ouders bij jullie zijn geweest dat moet voor jullie een gewelduge tijd zijn geweest en zij hebben daar ook intens van genoten dat ze ons vertelde. geniet van je kleine man want het gaat zo snel wij hopen in mei jullie te ontmoeten.
ook de felicitaties van ons metde geboorte van Stijn we gaan binnenkort bij hem kijken. Zeg leuk weer wat van jullie gehoord en gezien te hebben de groeten van ons tante Joke en oom Henk -
27 Januari 2008 - 18:55
Peet:
wat n schatje zeg! geniet maar lekker van hem! goede verhalen! ik bel je echt snel nu. elke keer in het weekend dan denk ik, morgenochtend bel ik, maar als ik er dan weer aan denk is het alweer 12 uur...sorry maar denk echt vaak aan jullie! xxx