Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Hong Kong - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Hong Kong

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

15 Oktober 2007 | Hong Kong, Hong Kong

Lieve allemaal,

We zijn weer terug op ons “honk down under” na de wereld weer te hebben doorkruist!

De reis begon met een stop-over in Hong Kong alwaar we Carina & Niels en kindjes hebben opgezocht. Supergezellig om elkaar weer even te zien en de verhalen uit te wisselen!

Hong Kong zelf was een leuke, levendige en indrukwekkende stad met al haar hoogbouw. Er was veel smog dus weinig uitzicht vanaf Victoria Peak maar dat heeft de pret niet mogen drukken. We hebben voor ons gevoel heel Hong Kong doorkruist en zelfs een bezoek gebracht aan de “goudvissenmarkt”. Nee, niet voor diner maar een goudvis is Feng Shui dus er is een levendige markt met de meest bijzondere vormen van goudvissen. Helaas was het motto “plastic fantastic” want alle vissen waren voorverpakt maar ze zagen er gezond genoeg uit gelukkig. Je kon het zo gek niet verzinnen of het werd verkocht voor in het aquarium.

Na een gezellige 3 dagen en 2 nachten (Carina en Niels; waarvoor veel dank!) vertrokken we op weg naar Nederland met een overstap in Zurich. De vluchten hadden beter gekund en Swissair is niet echt een aanrader voor de tijdsduur van de vluchten maar dat terzijde. Wij waren immers op weg naar huis!!

Zie de foto's.

Tot volgend bericht...in NL!