Visite Visite...
Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan
10 September 2007 | Australië, Sydney
MarsDaan from Down Under met een nieuwe update! We waren even uit de lucht omdat we bezoek hadden en het druk hadden met leuke dingen ondernemen.
Het leven is zwaar hier. Na een zeer drukke periode voor Daan op z'n werk (ja het kan echt zwaar zijn hier)! konden we dan eindelijk het lang verwachte bezoek gaan ophalen! Frenk & Sylvia "a.k.a. de golfcracks" waren in aantocht! Zo togen we zaterdagmorgen vroeg richting airport. Hier kun je overigens ook een jetlag van krijgen!
Daar waren ze dan eindelijk. Erg lang niet gezien dus des te leuker was het weerzien. Het was even afzien voor onze gasten die inmiddels aan het warme weer van Abu Dhabi gewend waren dus het moet als een frisse winterochtend in NL gevoeld hebben...maar dan zonder jas. Hahaha gelukkig kwamen de oerhollandse bodywarmers toch nog goed van pas.
Na een rustige ochtend van bijpraten, uitpakken van allerlei onverwachten leuke kadootjes (waarvoor veel dank) en feestelijk ontbijt zijn we langzaam aan op pad gegaan om de eerste blikken op Sydney te werpen.
In de middag onder het genot van een heerlijke High Tea in "The Barracks" met het mooiste uitzicht op Sydney zijn we rustig aan al cruisend door Sydney op huis gegaan.
Helaas waren de weergoden ons niet gunstig gestemd voor wat betreft het eerste weekend. Het weer was dan ook op zijn Hollands, ten voeten uit, met veel regen en donkere luchten. Na een lunch met uitzicht op de Opera House op zondag hebben we het verder rustig gehouden. Tenslotte sloeg de vermoeidheid toe (ook bij ons)..... en uiteraard moesten we onze energy levels sparen voor de komende weekenden.
Doordeweeks was het voor ons "business as usual" met de nodige late avondjes. Maar in de avond onder het genot van een kop thee voor de dames en een glas wijn voor de heren nog even gezellig bij kunnen praten! Want tja er viel veel bij te praten na bijna een jaar van "email contact" en met onze wederzijdse ervaringen met het zwanger/in verwachting zijn natuurlijk!
Vrijdagavond konden wij ons dan opmaken voor het eerste weekend in de Hunter Valley. Onze acco (lees cottage) was superdeluxe equiped met de laatste gadgets en mooie badkamers! Daar hebben we goed gebruik van gemaakt.....Frenk helemaal want de volgende ochtend werden wij verblijd met het nieuws dat Sylvia en Frenk zich hadden verloofd!!! Een beter begin van een leuk weekend konden we ons niet wensen! En dat allemaal terwijl wij braaf op 1 oortje lagen te slapen!
Het weekend bestond verder met name uit lekker eten, wijnen proeven en voor de dames af een toe een klein nipje van de overheerlijke port uit de streek! Jullie begrijpen een flesje staat alvast klaar voor Kerst...haha.
Het tweede weekend begon al op donderdagavond! Op weg naar de Kangaroo Valley gewapend met zaklamp en proviand! In de donkerte van de avond al rijdend door, naar later bleek een prachtig berglandschap, op zoek naar onze acco...onderweg een paar "noodstops" om de wombats niet plat te rijden en via kronkelende weggetjes dan eindelijk aan te komen in onze riante onderkomen. Wombats zijn overigens erg moeilijk vast te leggen op de gevoelige plaat is gebleken! Erg benieuwd waren we naar het uitzicht dat we de volgende dag zouden hebben...nou daar werden we niet in teleurgesteld! Super mooi uitzicht te midden van de bergen - een soort van Australisch Oostenrijk maar dan met skippy ipv Heidi.
En er is er één jarig hoera hoera dat kon je wel zien dat was Frenk...en op Frenk zijn verjaardag zijn we gaan golfen! Onze vuurdoop op de baan maar dat kwam helemaal goed met de uitleg van F&S (ssst vooral niet praten op de green...). Een fantastische dag en golfen in Aussie zou niet compleet zijn als er geen "roos" over de baan hoppen en dat deden ze ook! Wij hadden allebei een mooie "lob Club" van F&S cadeau gekregen die we mooi konden uitproberen -die van Marcia werkt erg goed want die "lobte" de bal zo "almost-hole-in-one" bij de laatste hole! En dat zonder de bal op de green stil te leggen! Mooi schot!
Moe en voldaan hebben we 's avonds ge-bbq'd! De rest van het weekend genoten van het natuurrschoon, gezellige dorpjes en lekker eten! Helaas zat het daarmee er al weer op voor onze gasten!
Stil was het in huis nadat wij van werk terugkwamen - maar we blikken terug op een fantastische tijd!
Zie de pics en lieve groeten,
Marcia & Daniël
11 September 2007 - 11:24
Sylvia:
Mooi verslag!! Wij hebben ook een fantastische tijd gehad, om nooit te vergeten! Hier in Abu Dhabi is het nu 40 graden. Gelukkig is het iets minder vochtig dan een paar weken geleden, pffff....
lieve groeten, Sylvia en Frenk -
11 September 2007 - 13:49
Peetje:
Nou ik heb weer wat foto's gezien en ik gok op een meisje hoor Mars! hihi
Je hebt een ander gezicht!
Leuk verhaal weer. Zal idd errug gezellig zijn geweest!
x Peet -
25 September 2007 - 11:18
Rajel Al Bayt:
Prachtig verslag Marsdaan ! En de foto's doen mij met weemoed terugdenken aan een zeer geslaagde vakantie, lijkt inmiddels wel weer een jaar geleden, Ramadan kareem !