Bub news - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Bub news - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Bub news

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

12 Augustus 2007 | Australië, Sydney

Lieve allemaal,

Een berichtje over onze “bub” in wording! De 20-weken echo heeft plaatsgevonden en alles is goed en aanwezig! Althans in hoeverre ze dat daadwerkelijk kunnen zien natuurlijk. Maar de beelden waren goed en duidelijk. Een heerlijk beweeglijk kindje want het was moeilijk vast te leggen op beeld! Maar we hebben toch een paar mooie beelden meegekregen. Een die erg schattig is om te zien en een waarvan wij ons nog afvragen of we “bij de lange neus” worden genomen of dat het lieflijk aan het duimen is…..aan jullie het oordeel!

Vele van jullie zullen zich afvragen of we het geslacht weten. Wel, een kleine ja en een grote nee. Papa is spé wilde het heel graag weten in den beginsel maar begon daarin toch een beetje te twijfelen toen het tijdstip van de scan naderbij kwam. Mama in spé wilden het vanaf het begin niet weten en neigde tijdens de laatste weken enigszins naar het tegenovergestelde. Maar op het moment suprême waren we er beide niet honderd procent over uit of we het nu wel of niet wilde weten. Daniël had daarnaast bedacht dat hij zulk groot nieuws niet voor zich zelf kan houden en derhalve besloten om het niet te willen weten. Het is of beide weten of beide niet, fair enough.

Afin, om een lang verhaal kort te maken: we hebben een envelop van huis meegenomen en gevraagd of de ultra sound medewerkster het op een briefje wilde schrijven en in de envelop aan ons mee wilden geven….. Iets wat hier overigens erg grappig werd bevonden want ongeveer 99% procent van de Aussies willen het definitief van te voren weten…..dus ons verzoek om “de uitslag” in een envelop mee te geven was ietwat bijzonder……..
Nu zullen jullie vast denken zo’n envelop die brand toch in je handen……….. JA dat klopt! De envelop is dan ook ergens diep, diep weggestopt en als we er beiden de behoeften aan hebben kunnen we als nog de inhoud raadplegen.

Maar dat brengt ons op de kleine “ja”: beide hebben sterk het gevoel dat het meisje wordt en dat grotendeels gebaseerd op de ouderwetse bakerpraatjes! Praatjes die op de keper beschouwd nog steeds zijn opgaan binnen de vriendenkring mogen we wel zeggen!
Dus we zullen zien tegen die tijd! Tenzij de brief in de tussenliggende maanden een gat in de kast heeft gebrand en het nieuws er wel uit moest!

Verder heeft Marcia haar werkomgeving vorige week op de hoogte gesteld. En verdraaid al die 20 weken het buikje kunnen verbergen maar sinds het “bekend” is lijkt het er wel uit geploft te zijn! We kunnen er nu dan ook niet meer “omheen”, letterlijk en figuurlijk hahaha!

Dat brengt ons op ons aanstaande bezoek! De “golfcracks” zijn in aantocht en ze nemen versterking mee in de vorm van……een dikke buik! Ja lieve allemaal, ook Frenk en Sylvia zijn in blijde verwachting! We kunnen niet wachten om met “de dikke buiken parade”de straten van het kinderrijke Balmain onveilig te maken!!!! Little Bambini here we come….

Tot zover onze “kleine update”…….we zijn aan het genieten van het mooie wonder!
We hopen dat met iedereen alles goed gaat en tot mails!

Lieve groeten,
Marcia & Daniël

• 12 Augustus 2007 - 13:07

Sylvia:

Superleuk! Ja, Marcia, om je buik kunnen we niet meer heen hoor! Leuk om te zien.
    Enne...ik ben klaar voor de dikke buiken parade, haha.

liefs,
    Sylvia

• 12 Augustus 2007 - 19:15

Tanta Joke En Oom He:

De familie breid snel uit.
    Leuk hoor, wij beleven het allemaal weer opnieuw. Daarmee willen wij niet zeggen dat het oude koek is. Want elk nieuw leven is ook voor ons nog steeds een wonder. Beleef het samen met elkaar en jekomt er nooit over uigesproken.Iedere keer weer nieuwe dingetjes die er aan herinneren dat de kleine onderweg is. Daniel en Mars geniet er van het is voorbij voor je het weet.

• 13 Augustus 2007 - 06:25

Gemma:

Wat heerlijk zo'n stralende zwangere!!!
    Ben benieuwd of jullie voorgevoel uitkomt maarree.. dan had Annick een jongetje geweest!!!
    Zowel grootouders als ouders hadden het vermoeden dat ze een jongetje zou zijn. Ik bedoel maar!!
    Geniet van deze heerlijke tijd en een goede reis volgende maand.
    Kus van Gemma

• 13 Augustus 2007 - 07:25

Inge:

Goed te horen dat alles zo goed gaat. Leuk om de echo foto te zien. Ik ben ook erg benieuwd naar de foto's van de buik.
    Zwangere vrouwen zijn altijd prachtig, zo'n grote ronde buik, helemaal mooi!
    Hopelijk voelt Marcia zich nog helemaal 100%. Ach, Daniel moet gewoon heel lief voor haar zijn: kussentje onder de voetjes, drinken brengen, kussentje in de nek...hahaha, volgens mij wordt Daniel dan binnen 3 dagen gek. Jullie zijn in ieder geval nog lekker ondernemend, das wel leuk. Geniet er nog maar even van. Straks wordt het uiteraard wel wat zwaarder als de buik steeds dikker wordt. Wat voor weer is het bij jullie als Marcia de 8-9 maanden heeft bereikt? Hopelijk niet te warm. Hier verder alles goed. Afgelopen weeknd was lekker weer, maar helaas gaat het morgen weer regenen. We hebben gisteren gezwommen in de Maarsseveense Plas. Moesten toch even uitproberen hoe de plas is waar ons sauna aan komt te liggen. Het was werkelijk goddelijk. Mega koud, maar wel heel schoon. Nu weer aan het werk, heb alleen helemaal geen zin. nog 3 weken en dan gaan we lekker met vakantie. Ben de dagen aan het aftellen!! Voor nu nog even de groeten uit Den Haag

• 13 Augustus 2007 - 19:42

Peetje:

Leuk en fijn dat het allemaal zo goed gaat! Geniet er maar lekker van want voor je het weet is 'het' eruit!
    Ben benieuwd hoe ze reageerde op je werk Mars.
    doei
    x peet

• 26 Augustus 2007 - 20:34

Lieke Parlevliet:

Hi collegaatje,
    Even ook een mailtje op jullie site. Als nog van harte met de kleine opkomst. Ik zwanger gewoon weer een beetje op een paar duizend kilometer afstand mee.
    Geniet ervan en tot mails

Liefs Lieke