Reünie - Reisverslag uit Zürich, Zwitserland van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Reünie - Reisverslag uit Zürich, Zwitserland van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Reünie

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

30 Januari 2010 | Zwitserland, Zürich

Lieve allemaal,

Een heuse dames reünie heeft plaatsgevonden in Zurich! Het was bijkans 2 jaar geleden dat we elkaar voor het laatst hebben kunnen zien maar het leek alsof de tijd had stil gestaan. Net of we elkaar gisteren nog gezien en gesproken hadden, super.

De dames waren er klaar voor en hadden er veel zin in! Na een vlieg-, trein- en busreis stonden ze in de middag voor de deur. Na een gezellige home made lunch konden we er tegen aan om Uster te verkennen. Lopende door de sneeuw, honderd uit gekletst natuurlijk, een goed beeld gekregen van de omgeving en na een warme chocolade melk in de Weinbar konden we de terugtocht weer aanvaarden.

Zaterdag stond in het teken van Sightseeing Zurich! Zo togen we na Floris zijn zwemles met zijn allen naar de stad. Onderweg de “toeristische route” genomen wat mooie witte beelden opleverden! Het had goed gesneeuwd en het was koud zoals het betaamt in januari. De stad lag er mooi bij met haar besneeuwde daken en gezellige knusse straatjes in het oude gedeelte van het centrum. Het was dan ook genieten om “onze stad” te mogen laten zien en hebben aardig wat af gestiefeld met zijn allen. Moe maar voldaan keerden we huiswaarts voor een gezellige borrel en diner.

Zondagmorgen scheen het zonnetje, lag er volop sneeuw en stond onze nieuwe inklapbare slee te popelen om “in-gesleed” te worden! Dus bewapend met 3 sleetjes gingen we op weg naar de Pfannenstiel. Een natuurgebied op een kleine 15 minuten bij ons vandaan waar ze een heerlijk slee berg hebben. Het sleetje rijden ging ons goed af gaf ons de nodige buitenlucht! Na de lunch en het slaapje van Floris zat het weekend ervoor de dames alweer op. De tijd is voorbij gevlogen maar goed benut door bij te kletsen en gezellige dingen te hebben ondernomen. Petra, Joly en Ellen het was gezellig!

Na de dames afgezet te hebben op de luchthaven van Basel zijn wij nog even doorgereden naar vrienden voor een baby bezoek! Lief, schattig en zo klein dat het moeilijk is voor te stellen dat we binnenkort zelf ook weer zo’n kleintje hebben om voor te mogen zorgen!

Voor foto’s zie:

Gaarne de volledige link kopiëren en plakken in een nieuw te openen venster anders laadt het album niet door.

Liebe Grusse,
Marcia & Daniël & Floris

• 18 Maart 2010 - 08:22

Peetje:

Kan ook niet anders zeggen! hihi
    Lekker he die karstanjes!pfffff
    xxx