Zee-beentjes! - Reisverslag uit Uster, Zwitserland van Mars & Daan - WaarBenJij.nu Zee-beentjes! - Reisverslag uit Uster, Zwitserland van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

Zee-beentjes!

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

04 Mei 2009 | Zwitserland, Uster

Lieve allemaal,

Een update van onze razende reporter Floris genaamd!! Het gaat goed met de kleine man, super actief, veel speelplezier op de crèche en leuke vriendinnetjes op de Engelse speelgroep. En recentelijk werden we met zijn allen verrast! Ja incluis Floris! Hij is begonnen met lopen en rent sinds hij deze kennis heeft overal naar toe. Super schattig om te zien en vooral nog meer opletten geblazen voor de trotse ouders! Onze razende reporter komt overal! Vooral de tuin vind hij prachtig en kan dan ook niet snel genoeg naar het tuinhek lopen om te proberen te ontsnappen! Gelukkig voor ons kan hij nog niet bij het haakje………………..maar een gewaarschuwd mens telt voor twee……

Voorts zijn wij de omgeving wat meer aan het ontdekken. Tenslotte reikt de mooie ontluikende natuur tot aan onze deurmat! Zo togen we op een zondagmorgen richting Greifensee met de bedoeling om naar de overkant te varen. Echter we eindigde met een kaartje voor de volledige rondtrip over de Greifensee dus tja als echte Hollanders betaamt hebben we het rondje heerlijk uitgezeten. Althans wij hebben heerlijk gezeten en Floris heeft bewezen over zee-beentjes te beschikken! Het laatste waar zijn interesse lag was stilzitten op schoot natuurlijk, er is tenslotte ook zoveel te ontdekken op een boot! Maar daarna moesten wij uiteraard ook de benen in om weer thuis te komen. Na een stevig uurtje doorstappen door de weilanden en langs de waterkant staken we moe maar voldaan de sleutel in de voordeur.

Zo gingen we ook op een mooie zondag de omgeving wat verder ontdekken. Hup met de auto erop uit met de bedoeling om bij Grünningen een wandeling van 1,5 uur heen en 1,5 uur terug te lopen. Maar we zijn nog niet geheel bekend met de wegbewijzering in Zwitserland... dus jullie voelen het natuurlijk al aankomen: lost! Gelukkig deed het niets af aan de schoonheid van de wandeling maar het pad liep anders dan gepland! Na dik 3,5 uur gewandeld te hebben en -tig rinkelende koeienbellen verder kwamen we weer op bekend terrein uit. Maar het moet gezegd; het leverde wel hele mooie beelden op van broedende ooievaars! En de nodige spierpijn voor de lopers onder ons natuurlijk……

We hopen dat het met iedereen goed gaat en dat jullie aan het genieten zijn van het mooie weer waar dan ook ter wereld!

Voor pics zie:

Bis bald,
Marcia & Daniel & Floris

• 04 Mei 2009 - 20:43

Susan:

Wat een mooie foto's. Jullie hebben een prachtig kereltje. Goed te zien dat hij al slippers draagt ;-). Het blijft een aussie.

Liefs Susan

• 04 Mei 2009 - 23:38

Karen & Jelte:

He wat leuk, nou der Flo gaat lekker hoor!!
    Net begonnen met lopen en dan ook al naar het eerste biertje grijpen lijkt me wel erg snel (hahaha).
    Geniet van de mooie lente dagen.
    PS: verwacht wel dat Floris in de winter de eerst ski ervaringen zal showen!?

• 05 Mei 2009 - 07:37

Gemma:

Wat een prachtig mannetje hebben jullie! Nog steeds erg leuk om met jullie belevenissen mee te leven.
    Van het weekend hebben we Sophie te logeren gehad. Heerlijk geweest!
    Groet voor jullie alle 3.
    Liefs van Harry en Gemma

• 06 Mei 2009 - 09:24

Elly:

wat kunnen jullie leuk je belevenissen beschrijven, wordt het een boek? Met illustraties natuurlijk.
    xxx