Maart roert zijn staart!
Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan
27 Maart 2009 | Zwitserland, Uster
Een kleine update vanuit het wederom witte Uster!! We konden onze ogen haast niet geloven maar het is toch echt waar: Maart roert zijn staart! Uster en omstreken wordt al een paar dagen geplaagd door de laatste winterstaartjes……althans dat hopen we dan maar. Sneeuw is leuk en biedt mooie uitzichten over de velden maar een zonnetje is voor ons ook zeer welkom! Twee winters achter elkaar gaat ons toch niet in de koude kleren zitten en we kijken dan ook reikhalzend uit naar de verwarmende zonnestalen van het voorjaar!
Ons NL bezoek was kort maar krachtig. Terwijl Daniel de oude vertrouwde route naar kantoor Rotterdam aflegde gingen Floris en Marcia als vanouds op pad. Een onverwachte kans om mensen op te kunnen zoeken!! Ladies, super leuk en gezellig om elkaar weer even gesproken te hebben! Een rondje nostalgie door onze oude woonbuurten in Rotterdam en Den Haag konden we Floris niet onthouden! Het leek wel als of de tijd had stilgestaan zo opmerkelijk weinig was er veranderd. Het deed ons opnieuw beseffen hoe ons leven verrijkt is met twee jaar in Sydney gewoond te hebben en nu in Zurich te kunnen wonen.
Naast het zien en ontmoeten van mensen was er ook tijd voor Floris om met zijn nichtjes, Lizanne en Elize, “balorig” te zijn in het ballenbad van Zoetermeer! Dikke pret voor zowel de kinderen als voor ons! Door gangen gekropen, met de ballen gespeeld, op springkussens gestoeid en trampoline gesprongen. Wat wilden we nog meer hebben dan een betere conditie?!!
Terug in Zurich weer de draad van het gewone leven opgepakt. Floris gaat met plezier naar de crèche, begint al enthousiast met zijn voetjes te trappelen als we er bijna zijn. Hij heeft ondertussen al zo zijn draai gevonden dat hij ook daar de oren,van een ieder die wil luisteren,van het hoofd kletst. En hij heeft besloten dat het eten van de kok best de moeite waard is! Voorts loopt hij nog niet los maar is hij volop de wereld aan het ontdekken inclusief de tuin! Hij bleef maar naar zijn voetjes kijken waar een paar nieuwe HEMA kaplaarsje aan pronkten! Zie foto. Het is een vrolijk mannetje die apetrots bij iedere lach zijn eerste kies laat zien!
Daniel heeft het naar zijn zin op kantoor en zit op dit moment in de drukke periode. Marcia blijft zich oriënteren op de banenmarkt maar helaas is er weinig aanbod. We keep the faith……
En tot slot nog wat nieuws uit het Boerderij leven. Er is van het weekend een kalfje geboren onder onze ogen ! Uit het keukenraam konden we de gehele bevalling aanschouwen. Is weer eens wat anders dan de kakkerlakken eitjes uit te zien komen in Sydney!
Voor iedereen alvast hele fijne Paasdagen met gezellig voorjaarsweer gewenst! Wij zullen de Paasdagen doorbrengen op Texel! Ja inderdaad het Nederlandse Waddeneiland!
Voor pics zie:
Lieve groeten,