"Being locals again"
Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan
18 December 2008 | ,
Lieve allemaal,
Na dit keer een zeer korte vlucht, naar onze begrippen, konden we weer voet aan NL bodem zetten.
Floris werd “luchtig”onthaald door beide oma’s en opa’s met twee hele mooie heliumballonnen! Hij moest er erg aanwennen want zoiets engs wat op je afkomt zweven had hij nog niet eerder aan de hand gehad. Maar na een klein weekje “mee zweven” op hoogte was het koek en ei tussen de ballonnen en Floris.
Hoe leuk om weer even in NL te zijn en hoe druk ook om iedereen weer even te proberen te zien. Het laatste is dan ook helaas niet gelukt maar we hopen op jullie begrip hiervoor! Ons verblijf in NL was leuk en hectisch voor Daniel die weer elke dag achteraan de file kon aansluiten op weg naar Amsterdam….. Iets wat dan ook absoluut niet is gemist in de twee jaar van afwezigheid!
Naast dit alles ook nog eens een flinke verrassing van onze vrienden “Roen en Elzepopje”die alle flauwe grappen van 1 april deden verbleken! En wel door iedereen uit te nodigen voor een “zogenaamde surprise party” wat uiteindelijk hun ambtelijk huwelijk thuis was!! Nogmaals super en zeer blij dat we daar bij aanwezig konden zijn. Moge jullie met plezier naar het plafond staren!
We vielen met onze neus in de boter want het was een gezellige tijd van het jaar in NL. Pepernoten, speculaas, roomboterstaaf en nog meer van al dat “gemiste” lekkers! Een schrale troost voor onze kleine Floris die uiteindelijk toch een aantal onderzoeken heeft gehad in het Juliana Kinderziekenhuis. Dit naar aanleiding van zijn langdurig medicijnengebruik voor zijn reflux. Door de doortastendheid van de NL medici konden we Floris gezond en wel voorbereiden op zijn 1e verjaardag!
Wat een grote verrassing voor hem, mooie ballonen, slingers en kadootjes! Hij voelde zich heel speciaal in zijn mooie trui met naam en nummer! Dank voor alle lieve berichtjes, kadootjes en telefoontjes door de weken heen.
Floris zijn verjaardag hebben we direct gecombineerd met het afscheid nemen van de familie. We hebben het dan ook bescheiden gevierd zo vlak voor het vertrek en de drukte die ons nog te wachten stond.
Op de dinsdag was het zover; uitgezwaaid door Lizanne en familie stapten we op de vlucht naar ons nieuwe “thuis”….Zurich here we come!
Voor pics zie:
Lieve groeten,