New Zealand
Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan
19 September 2008 | Nieuw Zeeland, Wellington
We genieten van een fantastische vakantie in ons buurland Nieuw Zeeland! In een woord schitterend! Mooie berglandschappen, besneeuwde bergtoppen, fjorden en azuurblauwe meren. Oh ja en veertig miljoen schapen. De ene dag zon en de andere dag in de sneeuw! Floris geniet volop, de hele dag is papa er ook! Vandaag zijn hij en mama bijna aangevallen door een zeer nieuwsgierige Kea (alpine papegaai) die dacht beide maar eens van dichtbij te bekijken terwijl ze in de auto zaten. Het raampje was net op tijd dicht! De foto's volgen later, eerst maar eens een selectie maken want het zijn er wel heel erg veel...
Voor nu lieve groeten en tot 'spreeks!
Marcia & Daniel & Floris
19 September 2008 - 17:55
Peetje:
NZ is prachtig. Geniet maar lekker daar! Heerlijk met z'n 3tjes doen waar jullie zin in hebben!
Have fun!
x -
22 September 2008 - 11:59
Sylvia En Frenk:
Dank voor de update! Die kleine Floris is al een echte globetrotter! Tot gauw, we kijken zeer uit naar jullie komst, kunnen de twee neefjes leuk met elkaar spelen!(én: gelukkig is de ramadan dan precies voorbij haha!!)
heel veel liefs,
SFS -
22 September 2008 - 17:27
Plenk:
Hallo Marcia Daniel en Floris,
eerst Daniel Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag wij zijn je niet vergeten maar wisten niet waar wij het naar toe moesten sturen leuk om weer wat van jullie te horen nog fijne weken we horen wel als je weer inons kikkerlandje ben.
groetjes tante Joke oom Henk