Sign of life from down under
Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan
20 Oktober 2006 | Australië, Sydney
Liefs from D.U. van Mars en Daan
20 Oktober 2006 - 05:33
ROMA:
Het is echt een super start, dit kan alleen maar goeds betekenen en die 27 graden...mmm koelt hier 'snachts al af naar 6 graden.....Wij wensen jullie een super huwelijksreis en extra genieten nu al het geregel zo goed als wat gedaan is, heerlijk. Geniet van de reis en van elkaar en tot heel snel, Liefs ROMA -
20 Oktober 2006 - 08:14
Anette:
Wauw! Wat een goed nieuws allemaal! Marcia gefeliciteerd met je baan! Fantastisch! En gefeliciteerd met jullie huis! Ik ga zo even kijken op Google. Heel erg veel plezier in Tasmanie.Ik heb van Sylvia wat foto's van de bruiloft ontvangen, van het feest vooral. Super leuk! Het was een mooie dag inderdaad, ondanks de regen. Maar dat maken jullie nu wel goed met het mooie weer down under.
Veel plezier en veel liefs van ons 3en. Bedankt voor de sms en de kaart voor mijn verjaardag. Dat jullie daar nog aan konden denken zeg.
Liefs, Anette -
20 Oktober 2006 - 11:25
Marjo:
Wat ontzettend leuk dat jullie dit dagboek hebben. Wij hebben ook genoten van de bruiloft. Fijne vakantie. Groetjes -
20 Oktober 2006 - 15:13
Mamma /Rieneke:
jullie mail ontvangen -
21 Oktober 2006 - 07:17
Jeanne:
greetings from london!
leuk om al zo snel al dat goede niews te horen!
fijne vakantie, groetjes aan lee, shannah en saskia.
Lief, jeanne -
21 Oktober 2006 - 23:31
Elze & Jeroen:
He luitjes,
Fijn dat het allemaal zo voorspoedig gaat en dat je door de baan van Marcia, tenminste rond kan komen... ;-)
We hebben even geGoogled en het lijkt dat je moet gaan cricketen en op 5 minuten van Opera House zit... Of zitten we verkeerd?
Veel plezier in Tasmanie!
liefs,
E&J -
22 Oktober 2006 - 12:07
Jeanne:
heb zojuist even 'gegoogled' wat een leuke site. maar nu back to planet earth en wat werken aan de computer tot horens, liefs -
23 Oktober 2006 - 06:21
Remco:
Hi there folks. Wat goed dat alles zo vlotjes gaat. Bruiloft was fantastisch. Ben zeer benieuwd naar jullie woning en eerste ervaringen in Aussie. Zie jullie begin november in Sydney!!!!! We komen er bijna aan! Groeten
Remco en Marjolein -
23 Oktober 2006 - 06:30
Sylvia:
Hier even een berichtje uit dezelfde timezone. Leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben en dat het huis snel geregeld is...heb je toch snel nodig een thuisplek.
Zit nu hier met Ruub en samen struinen we Shanghai rond (die chinezen worden gek van ons!)
Jongens, veel geluk en tot horens!
Syl, Bert en onze loge Ruub -
23 Oktober 2006 - 06:32
Ruben:
Hi Folks,
even berichtje uit Shanghai! Zit hier met Sylvia. Shanghai is ook een geweldige stad!
Het is nu middag, gaan zo even de stad weer in! En dan vanavond denk ik een chineesje pakken, haha.
Ik neem denk ik nummer 5, 34 en 79, met kroepoek en extra sambal. Heb er nu al zin in!
Mail jullie snel,
Ruub -
23 Oktober 2006 - 17:31
Rieneke:
Ben weer in jullie mail gedoken .Fijn dat we zo contact hebben groetjes Nico Rieneke -
23 Oktober 2006 - 18:03
Peet:
He allebei, leuk zeg zo deze site. Weten we toch een beetje waar jullie uithangen. Bruiloft was superleuk en gezellig. Heb van Sylvia 2 foto's ontvangen (of ik daar nou zo blij van werd :-))
Have fun daarzo he!!!
doei x -
24 Oktober 2006 - 20:10
Bart, Mi & Lizanne:
Hoi Marcia en Daniel,
Leuk dit allemaal te lezen, ik moet nog even kijken waar precies het huis staat maar wilde je wel feliciteren met de baan en het huis. Nu nog even lekker er tussenuit, geniet er maar van.
We spreken snel weer, groetjes Bart, Miranda & Lizanne -
25 Oktober 2006 - 08:13
Fred & Wilma:
Leuk te lezen dat jullie goed zijn aangekomen. Wat een berg bagage. Niets vergeten! Marcia gefeliciteerd met je baan. Jullie bruiloft was ontzettend leuk. Paar foto's al gezien. Geniet van Tasmanië en doe Alex en Maxima de groeten want die zitten er ook. HUGS Fred & Wilma.