De laatste loodjes... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu De laatste loodjes... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mars & Daan - WaarBenJij.nu

De laatste loodjes...

Blijf op de hoogte en volg Mars & Daan

04 September 2006 | Australië, Sydney

Wat kan de tijd ineens voorbij vliegen. Nog maar één maand werken, de bruiloft en dan gaat ons grote avontuur (eindelijk) beginnen! Een jaar geleden hebben wij alles in gang gezet en over vijf weken stappen wij in het vliegtuig naar onze nieuwe thuishaven...Sydney, Australië! Maar voordat we kunnen genieten van het leven down under mogen wij de komende vier weken onze tijd besteden aan inpakken, regelen, regelen en nog eens regelen...en gedag zeggen, maar wij hebben nog één feestje te gaan!!! Tot volgend bericht!

PS. Onze geliefde Stevo is vandaag overleden. RIP. Wij keken graag op zondag vanuit ons bedje naar zijn programma om kennis te maken met het land en haar bewoners van niet menselijke aard...